Outhide poziva sve mlade iz Zaječara i okoline koji žele da steknu dragocena iskustva na Outhide festivalu, da se do 12. jula prijave na konkurs i tako postanu deo tima Outhide volontera.

Kao jedini festival u Timočkoj Krajini koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, Outhide već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz svog okruženja.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs i postanu deo ovog velikog tima volontera Outhide-a mogu da pošalju prijavu, klikom na ovaj link.

Da bi postao Outhide volonter, kandidat ne sme biti krivično gonjen, a pre svega mora proći selekciju. Uz obavezu angažovanja od 6 sati u toku jedne smene, volonterima će na Outhide festivalu biti obezbeđen ulaz, hrana, voda i smeštaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami.

Volontiranje će trajati od 22. do 28. jula, pred početak i tokom Outhide festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje.

Saglasnost roditelja za mladje od 18 godina – http://www.outhidefestival.com/wp-content/uploads/2019/07/Saglasnost-za-maloletne-volontere-Outhide.pdf