Aleksa Svilarov, samo jedan od mnogo divnih volontera TOC-a, deo je kampanje „Ambasadori zdravih stilova života“ koju sprovodi Centar za omladinski rad!

Izvor: Centar za omladinski rad

U nastavku kampanje „Ambasadori zdravog stila života“ u kojoj vam donosimo priče mladih ljudi iz svih krajeva Srbije o njihovom načinu života, predstavljamo Aleksu, studenta Prirodno-matematičkog fakulteta u Kragujevcu, na smeru informatika. Glumi, svira u autorskom bendu od 2011. godine i aktivista je Timočkog omladinskog centra iz Zaječara.

Spajajući ljubav prema muzici i ljubav prema glumi postigao je sledeće uspehe: nagrada Roteri kluba za troje najboljih učenika generacije u Zaječaru; prvo mesto na državnom takmičenju u improvizaciji održanom u Apatinu i prvo mesto na međunarodnom takmičenju iz oblasti fizike, matematike, hemije i biologije; ali i četvrtfinala Bunt Rock Mastersa . Igrao je u preko 10 amaterskih predstava u kojima je glumio i pevao, a neke predstave je zajedno sa svojim vršnjacima i kreirao. Od nedavno je član amaterskog pozorišta SKC u Kragujevcu. Voli da se druži, glumi, peva, pomalo svira, izlazi, I igra igrice u društvu – nikako sam.

Nastavite da pratite CZOR stranicu na kojoj ćemo deliti priče o mladim i uspešnim ljudima koji znaju da se zabave i bez psihoaktivnih supstanci. #thefunstartshere#alcoholfreelifestyle