Dragi volonteri i volonterke,

Obaveštavamo vas da je prijavlјivanje za učešće na mađunarodnim volonterskim kampovima u 2019. godini zvanično počelo
u ponedelјak 11. marta u 9 časova!

Proaktiv je i ove godine kontakt tačka Volonterskog servisa Srbije za razmenu volontera i kod nas u kancelariji možete dobiti potrebne informacije!Naše kolege iz Mladih istraživača Srbije su se vratili sa međunarodnog sastanka u Turskoji doneli više od 2000 različitih kampova koje upravo postavlјamo u bazu (https://bit.ly/2F6yiNL) a na vama je da počnete da birate.

U jubilarnoj, 30. sezoni uvodimo i jednu novinu: Mladi istraživači Srbije su dostupni i na aplikacijama za mobilne telefone WhatsApp i Viber na broju: 069 722 920

Pozivamo vas da pratite novosti o volonterskim kampovima na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram (https://www.instagram.com/mis.vss/).
Ukoliko želite da čujete iskustva iz prve ruke o nekoj zemlјi u koju želite da idete prvi put pridružite se Fejsbuk grupi: Volonteri Mladih istraživača Srbije (https://bit.ly/2HgWvDi). Naročito se pridružite ovoj grupi ukoliko želite da podelite svoja iskustva i pomognete nekome svojim savetima.

Za sve informacije, kontaktirajte našu Milenu Milošević na milena.milosevic@proaktiv.org.rs , +381621200455 ili dođite do naše kancelarije u Obrenovićevoj 59/4/44 svakog radnog dana od 11-15 uz prethodnu najavu.

Vidimo se.