Най-голямото тиймбилдинг събитие в Ниш и тази година ще събере служители от нишки компании на голямото бизнес събитие в Ниш на 7 септември.

Deli Space кани желаещите за позициите координатор на доброволци, координатор по логистика и доброволец да се присъединят към нас в организационната част на състезанието в Ниш, за да можем всички заедно да подготвим спектакъла, който със сигурност ни очаква.

Избраните кандидати имат възможност, освен да участват в подготовката на състезанието, да бъдат част от една успешна история в деня на това най-голямо спортно и бизнес събитие в Ниш, да разширят своите контакти, да подобрят комуникационните и организационни умения и да се забавляват с страхотно парти след състезанието.

Вече над 900 бегачи са се регистрирали за участие в надпреварата до края на юли, а очакванията са миналогодишният рекорд от 1100 участници да бъде подобрен.

Крайният срок за записване на доброволци е 5 август.

Форма за кандидатстване: ЛИНК

По-подробна информация за състезанието можете да намерите на сайта.

Serbia Business Run е поредица от четири бизнес състезания (Суботица, Нови Сад, Белград, Ниш), които обединяват служители на компании от територията на Сърбия чрез бягане. Дължината на трасето от 5 км позволява дори на по-малко активните колеги да комбинират бягане и ходене, на по-напредналите бегачи да постигнат личен или фирмен рекорд.

Deli space вече е традиционен партньор на Serbia Business Run, който организира надпреварата в гореспоменатите четири града. Състезанието в Ниш се реализира от Deli Space с подкрепата на Нишкия научен и технологичен парк.