Organizacija Urbana mladež traži 2 osobe iz Srbije zainteresirane za EVS u Zagrebu, Hrvatska, 01.10.2018 – 30.09.2019.

Tema projekta je Erasmus projektni menadžment te pisanje članaka na temu besplatnih putovanja. Glavni uslov je da osoba razume engleski te da je motivisana i entuzijastična za navedene teme.

Pokriveni svi troškovi po Erasmus pravilima: putni trošak, smeštaj, režije, zdravstveno osiguranje, novac za hranu i mesečni džeparac.

U prilogu je tekst poziva i obrazac za prijavu.

Više informacija možete pronaći i u prevodu ove vesti na engleskom jeziku.

Podsećamo, TOC je akreditovana organizacija koja može da šalje mlade iz Srbije u Evropsku uniju na dugoročno volontiranje i usavršavanje, da prima mlade volontere iz EU koji bi pomagali u našem radu sa mladima ali i za koordinaciju EVS projekata.

Application 2_for EVS volunteers – Zagreb, Croatia 2018.docx

Call for EVS volunteers 2 – Zagreb, Croatia 2018.docx

EVS Poziv za sudionike – Cro – EU -Planet Earth – PDF

Više za ovu kategoriju vesti Preko „volontiranja“ do prve plate – obaveze bez ikakvih prava » 4volunteering inicijativa predstavljena na konferenciji „Energija volontiranja“ » Svetski dan borbe protiv side obeležen u Zaječaru » Ples za mlade u dečijoj nedelji. » Prvi ulični bioskop u Knjaževcu » Dan mladih obeležen u Knjaževcu » Poziv za učešće na međunarodnoj omladinskoj konferenciji u Kruševu » Otvoren je Konkurs za izbor sledećih omladinskih delegata Srbije u Ujedinjenim nacijama! » O programima mobilnosti mladih u volonterskom centru u Knjaževcu » Preparing Global Leaders Forum u Bugarskoj » Poziv volonterima za učešće na 52. Gitarijadi » Outhide Festival poziva sve zainteresovane volontere da im se priključe! » Šta ćemo raditi ovog leta u Knjaževcu? » Konkurs za volontere Nišville 2018 » Počela 29. sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove » Počela je 29. sezona međunrodnih volonterskih kampova » U Zaječaru održana završna konferencija projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Informaciona kampanja za Drugi poziv za prikupljanje predloga projekata » Nakon razmene u Vidinu, organizovana razmena i u Zaječaru » Drugi poziv u okviru Interreg-IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014-2020 » Prva volonterska razmena u okviru projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Počeo odabir volontera u volonterskim centrima u okviru projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Trening za koordinatore volonterskih centara održan u Belogradčiku » TOC učestvovao na Sajmu organizacija civilnog društva istočne Srbije » Konkurs za volontere Nišville 2017 » U Zaječaru održana konferencija za medije i drugi sastanak stručnjaka u okviru projekta Volonteri pomeraju granice » Volonteri pomeraju granice – Konkurs za pokretanje volonterskih centara u pograničnom regionu » Prvi sastanak eksperata u okviru projekta Volonteri pomeraju granice » Volonteri pomeraju granice – projekat u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Bugarske i Srbije »

Оставите одговор

X