Pozivaju se svi zainteresovani mladi ljudi da se prijave za učešće na Preparing Global Leaders Forum koji će se održati u periodu od 12. do 19. avgusta 2018. godine na američkom univerzitetu u Blagoevgradu, Bugarska.

OBLAST:
Liderstvo, edukacija

OPIS
Preparing Global Leaders Forum Bulgaria-Forum za pripremu globalnih lidera je premijerna akademija za razvoj liderstva koja će okupiti izuzetne bugarske i međunarodne studente kako bi im pružila ključne liderske vještine neophodne za uspjeh u poslovnom, neprofitnom ili javnom sektoru. Osnovni troškovi programa su 1500 €, uključujući naknadu za prijavu, neophodne studijske materijale, smještaj u dvokrevetne sobe i hranu. Za najbolje kandidate dostupni su brojne stipendije (do 75% smanjenja). Naknada ne uključuje prevoz, osiguranje, spoljne aktivnosti ili lične troškove.

USLOVI
– Minimum 18 godina;
– B2 nivo engleskog jezika;
– Liderske aspiracije u poslovnom, javnom ili NVO sektoru;
– Otvoreni i motivisani za nova znanja i iskustva;
– Vizija pozitivnih promjena u društvu.

NAČIN PRIJAVE
Popuniti onlajn formular.

ROK PRIJAVE:
16. jul 2018. godine.

Detaljnije: Preparing Global Leaders Forum u Bugarskoj

Više za ovu kategoriju vesti Preko „volontiranja“ do prve plate – obaveze bez ikakvih prava » 4volunteering inicijativa predstavljena na konferenciji „Energija volontiranja“ » Svetski dan borbe protiv side obeležen u Zaječaru » Ples za mlade u dečijoj nedelji. » Prvi ulični bioskop u Knjaževcu » Dan mladih obeležen u Knjaževcu » Poziv za učešće na međunarodnoj omladinskoj konferenciji u Kruševu » Otvoren je Konkurs za izbor sledećih omladinskih delegata Srbije u Ujedinjenim nacijama! » O programima mobilnosti mladih u volonterskom centru u Knjaževcu » Poziv volonterima za učešće na 52. Gitarijadi » Outhide Festival poziva sve zainteresovane volontere da im se priključe! » Šta ćemo raditi ovog leta u Knjaževcu? » Konkurs za volontere Nišville 2018 » Traže se 2 osobe zainteresirane za EVS u Zagrebu, Hrvatska » Počela 29. sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove » Počela je 29. sezona međunrodnih volonterskih kampova » U Zaječaru održana završna konferencija projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Informaciona kampanja za Drugi poziv za prikupljanje predloga projekata » Nakon razmene u Vidinu, organizovana razmena i u Zaječaru » Drugi poziv u okviru Interreg-IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014-2020 » Prva volonterska razmena u okviru projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Počeo odabir volontera u volonterskim centrima u okviru projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Trening za koordinatore volonterskih centara održan u Belogradčiku » TOC učestvovao na Sajmu organizacija civilnog društva istočne Srbije » Konkurs za volontere Nišville 2017 » U Zaječaru održana konferencija za medije i drugi sastanak stručnjaka u okviru projekta Volonteri pomeraju granice » Volonteri pomeraju granice – Konkurs za pokretanje volonterskih centara u pograničnom regionu » Prvi sastanak eksperata u okviru projekta Volonteri pomeraju granice » Volonteri pomeraju granice – projekat u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Bugarske i Srbije »

Оставите одговор

X