Konferencija će okupiti 58 učesnika iz Jugozapadne Evrope (Makedonija (zemlja domaćin), Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo* – u skladu sa rezolucijom UN 1244, Crna Gora, Italija, Rumunija, Srbija, Slovenija) i Turska – kao zemlja gost, kao i gošće iz Nemačke, Francuske i Poljske, u ulozi mentora.

Omladinska konferencija će pružiti priliko za stipendiranjem 58 učesnija, uključujući troškove boravka i hrane – u potpunosti, kao i troškove puta u iznosu od 80%. Ostali učesnici koji žele da učestvuju moći će to da učnine ukoliko samostalno pokriju troškove smeštaja, hrane i prevoza.

Konferencija je prvenstveno namenjena mladima:

  • koji se bave omladinskim radom, liderstvom, aktivizmom, koji su uključeni u rad neke od organizacija za mlade, ili neke omladinske mreže;
  • koji su sposobni da komuniciraju na engleskom jeziku – koji je zvanični radni jezik tokom konferencije;
  • koji su stariji od 18 godina.

Ukoliko želiš da se priaviš za učešće na ovoj konferenciji, potrebno je da popuniš onlajn formular. koji možeš naći na sajtu krusevoconference.org.mk.

Rok za prijavljivanje je 25. avgust 2018. godine.

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja, možete pisati na: conference2018@krusevoconference.org.mk.

Više za ovu kategoriju vesti Preko „volontiranja“ do prve plate – obaveze bez ikakvih prava » 4volunteering inicijativa predstavljena na konferenciji „Energija volontiranja“ » Svetski dan borbe protiv side obeležen u Zaječaru » Ples za mlade u dečijoj nedelji. » Prvi ulični bioskop u Knjaževcu » Dan mladih obeležen u Knjaževcu » Otvoren je Konkurs za izbor sledećih omladinskih delegata Srbije u Ujedinjenim nacijama! » O programima mobilnosti mladih u volonterskom centru u Knjaževcu » Preparing Global Leaders Forum u Bugarskoj » Poziv volonterima za učešće na 52. Gitarijadi » Outhide Festival poziva sve zainteresovane volontere da im se priključe! » Šta ćemo raditi ovog leta u Knjaževcu? » Konkurs za volontere Nišville 2018 » Traže se 2 osobe zainteresirane za EVS u Zagrebu, Hrvatska » Počela 29. sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove » Počela je 29. sezona međunrodnih volonterskih kampova » U Zaječaru održana završna konferencija projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Informaciona kampanja za Drugi poziv za prikupljanje predloga projekata » Nakon razmene u Vidinu, organizovana razmena i u Zaječaru » Drugi poziv u okviru Interreg-IPA Programa prekogranične saradnje Bugarska-Srbija 2014-2020 » Prva volonterska razmena u okviru projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Počeo odabir volontera u volonterskim centrima u okviru projekta „Volonteri pomeraju granice“ » Trening za koordinatore volonterskih centara održan u Belogradčiku » TOC učestvovao na Sajmu organizacija civilnog društva istočne Srbije » Konkurs za volontere Nišville 2017 » U Zaječaru održana konferencija za medije i drugi sastanak stručnjaka u okviru projekta Volonteri pomeraju granice » Volonteri pomeraju granice – Konkurs za pokretanje volonterskih centara u pograničnom regionu » Prvi sastanak eksperata u okviru projekta Volonteri pomeraju granice » Volonteri pomeraju granice – projekat u okviru Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Bugarske i Srbije »

Оставите одговор

X